Enkele getuigenissen

A.G.:
Soms kom je op een punt in je leven dat er zoveel tegelijk verandert, op verschillende levensgebieden (gezondheid, relaties, job, psychisch), zodat je niet meer weet wat eerst te verwerken of wat eerst aan te pakken. Het overkomt je, je hebt er niet voor gekozen, je moet het er maar mee doen. Dit is niet altijd even makkelijk. Want: wat is nu het belangrijkste? Waar moet ik mee beginnen? Hoe pak ik het aan? Hoe kan ik alles een plaats geven? Wat kan ik zelf doen om mijn leven terug op te pakken en verder te gaan? Wat heb ik hier uit geleerd? Wat neem ik mee? Op welke manier kan ik de dingen vanuit een ander perspectief gaan bekijken, vanuit een objectievere positie?

Ik ben op zo'n punt in mijn leven gekomen waarbij ik me al deze vragen stelde. Ik geraakte er niet uit en wou hulp in mijn zoektocht naar antwoorden. Via opzoekingen naar hooggevoeligheid op het internet, kwam ik bij de site van Ann terecht. Het sprak me meteen aan en ik maakte zo snel mogelijk een afspraak voor een kennismaking. Het klikte onmiddellijk en zo begon mijn proces van verwerking, aanvaarding, prioriteiten leren stellen, angsten overwinnen, stappen ondernemen, experimenteren, verder gaan met mijn leven, alles een plaats geven, inzichten krijgen, leren, voorbereiden op wat nog komen kan, mezelf onder de loep nemen, mezelf ontplooien, en van mezelf houden zoals ik ben.

Ann is een kei in het stellen van zeer moeilijke vragen! Goede vragen, die je aan het denken zetten, en tot de kern van de zaak gaan, vragen die je tot inzicht laten komen, je leert jezelf beter kennen en doorgronden. Ik heb enorm veel aan de gesprekken met Ann, ze laat je alles vanuit een ander oogpunt bekijken, van op een afstand, zodat je er een beter zicht op hebt. Het is werken en moeite doen, maar het is de investering waard! Ik ben blij dat het lot me tot bij haar heeft gebracht en raad iedereen, die met soortgelijke levensvragen zit, aan, haar eens een bezoekje te brengen.

terug naar overzicht