Enkele getuigenissen

Marc Goos, 38:
Ik heb tijdens dit traject heel veel bijgeleerd en mezelf, mijn historiek en mijn doen-en-laten bewust leren doorgronden en ontdekken.
In het begin met zenuwen en de nodige schroom, na een aantal gesprekken voelde ik me thuis en kwamen de ideeën en inzichten als vanzelf.
Deze begeleiding had ik nodig om een stap verder te zetten in mijn loopbaan.

Sterke punten van je begeleiding zijn voor mij:
- neutrale, objectieve aanpak zonder (ver)oordelen maar toch betrokkenheid door hier en daar op jezelf te betrekken. Hier en daar bevestigend als je iets uit je eigen leefwereld herkent ("ah dat heb ik ook")
- goede structuur en opbouw van het traject met elke keer een mijlpaal of een discovery (na elke sessie kon ik naar huis met een aantal concrete werkpunten of concrete bevindingen)
- je wordt op je gemak gesteld en voelt je gerust. Voor velen is het toch geen alledaagse bezigheid. Het is al een stap die je moet zetten, onder ogen zien dat je assistentie / begeleiding nodig hebt
- Je begeleidt de mensen naar antwoorden die ze zelf ontdekken en formuleren. Al formulerend krijg je vaak inzichten en zie je het licht.
- Geen ellenlange exposés over theoretische modellen maar vooral hands-on en praktische invulling met hier en daar extra woordje uitleg.

terug naar overzicht