Enkele getuigenissen

Veerle Bossaerts, www.jajotte.be:

Ik vond het loopbaantraject een heel positieve ervaring en kwam met veel plezier naar de sessies. Vooral omwille van de positieve en sprankelende manier waarop vragen werden gesteld, uitleg werd gegeven, ervaringen werden gedeeld.
Ook al had ik een volledig andere professionele achtergrond, toch had ik snel het gevoel dat ik begrepen werd in mijn frustraties, mijn angsten, mijn aarzeling bij het nemen van volgende stappen.

En dat gaf me rust en energie om vooruit te kijken, en niet te blijven trappelen in het verleden.

De loopbaanbegeleiding heeft vooral bepaalde kennis die ik al had over mijn eigen interesses en vaardigheden veel scherper in kaart gebracht.
Waar bepaalde gedachten of ideeën al lang in mijn hoofd zaten maar altijd heel vaag en op de achtergrond bleven, hebben de gesprekken met Ann me geholpen mijn vaardigheden of talenten veel duidelijker te erkennen en als een sterkte te zien. En dat ik met die unieke eigenschappen ook duidelijk iets professioneels kan doen als ik dat wil, en ze niet alleen kan gebruiken in mijn vrije tijd. Het grote verschil tussen de start van het traject en nu is dat ik nu, hoewel ik nog geen nieuwe job heb, wel al enkele stappen heb ondernomen om aan een nieuw project te beginnen.
Waar ik daar voordien te veel twijfels zou rond hebben gehad, heeft Ann me dat beetje vertrouwen gegeven om het project stap voor stap wat concreter te beginnen maken.

De sterke kanten van je aanpak zijn zeker je positieve manier om dingen over te brengen, de duidelijke manier van uitleggen, en voor mij persoonlijk ook dat je je eigen ervaringen en manier van denken/voelen deelt waardoor veel dingen herkenbaar waren voor mij. Wat geruststellend werkt en me het gevoel gaf dat ik tenminste niet de enige ben die moeite heeft met verandering en nieuwe uitdagingen.
Je hebt ook snel en duidelijk inzicht in wie er tegenover je zit en past je advies daaraan aan.

Met andere woorden, geen benadering van 'ik geef iedereen mijn standaarduitleg en ze trekken hun plan ermee'.

Je bent een heel toffe madam en je doet je job met veel plezier en overtuiging, en het is heel leuk om met zo iemand te praten.
Het feit dat je zelf hooggevoelig bent had voor mij een grote toegevoegde waarde omdat er hierdoor veel meer aspecten van mijn frustraties in mijn vorige job, en aarzelingen over het zetten van nieuwe stappen begrepen worden. Waar een andere loopbaanbegeleiding ongetwijfeld veel onpersoonlijker zou zijn en dus minder nuttig voor mij, is bij jou je persoonlijke aanpak en inzicht (voor mij althans) je grootste pluspunt.

Zo zouden er veel meer in de coaching en training business moeten zitten!

terug naar overzicht